Some people think about doing it, some people talk about doing it, and some people just DO it.

( Hehe, jeg elsket qouten du skrev inni dagboken june) 

Adventure day 1.

Nå dere, nå er jeg her! Jeg startet det store eventyret mitt så tidlig som kl 7 igår morges. Ikke at jeg sov noe særlig natten i forveien for jeg var full av nervøsitet og spenning, men mamma kjørte meg på flyplassen hvor vi tok en kjapp "let´s not cry in public" goodbye. Det var rart, å vite at når mamma gikk ned trappen og jeg gikk gjennom sikkerhetskontrollen så får jeg ikke se henne på mange måneder.. Vel jeg fløy til London Heatrow, hvor jeg møtte opp med de andre norske jentene som reiste fra Oslo igår, det er fire av oss norske.. Når jeg landet i London så føltes det ut som uker til jeg skulle få møte vertsfamilien, og at tiden sto stilt. Etter hvert når vi hadde handla fra oss og kjøpt oss noe mat, så var det på tide å gå bortover mot gaten og sette oss på det siste flyet som tok oss til Edinburgh. Flyturen føltes faktisk ut som et kvarter, med tanke på at det egentlig er 1,25 t... 

 

Jeg satt noen rader bak de andre jentene, så når jeg kom utav flyet så sto de og ventet på meg slik at vi kunne slå følge ut for å hente bagasjen og møte vertsfamiliene våre! Og når vi gikk ut en skyvedør, så sto det masse mennesker med navneskilt, og alle de andre jentene gikk for å hilse på de nye familiemedlemene sine. Men , jeg så ikke mitt eget navn. Ingrid den ene utvekslingsstudenten som bor i nabohuset, sto å snakket med vertsfaren sin og en annen dame, så pekte Ingrid på meg og sa " there she is" , da fikk jeg møte Chorina, vertsmoren min! En herlig dame som sier akkurat hva hun har på hjertet. Kjøreturen hjem var rundt 10 min. Rett etter vi kom frem til huset og jeg hadde fått satt fra meg kofferten min og pakket litt ut, lagde vertsmor mat til meg, så satt vi å snakket en stund, hun er så hyggelig! Så sier hun "Yes love" eller "hello, love how was your day?" og vertsfar er også kjempekoselig, vi sitter nede rundt bordet eller forran TV en og snakker om alt. Jentene er litt sjenerte, men vertsmor sier hele tiden at det er "just that pre teen age" men de virker koselige. Så jeg tror virkelig jeg kommer til å stortrives her, gleder meg til å fortelle videre. 

 

Love V.

2 kommentarer

June

19.08.2012 kl.21:03

ååååååå qouten <3 Så kjekt at du trives så godt allerede! Kos deg masse dette året. Før du vett ordet av det e det slutt.. Gla i deg vennen!

20.08.2012 kl.17:27

Godt å høra kor bra d gikk :D! Du e jo kjempe heldig med vertsfamilen. Kosa deg masse videre og lykke til på onsdag <3

Skriv en ny kommentar

belleslettres

belleslettres

17, Stavanger

Utvekslingsstudent i Scotland året 12/13 Elsker å skrive, fotografi, fashion, reiser/nye opplevelser og livet generelt! Så her kan du følge med på året mitt i Scotland.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits